Sprogimas

Juvelyriniai dirbiniai internetu: e. prekybos situacija Lietuvoje

Pasauliui vis labiau žengiant į interneto ir socialinę erdvę, prekyba juvelyriniais dirbiniais, taip pat tampa vis populiaresnė internete. Juvelyrikos dirbiniai internetu gali sutaupyti laiko bei apsaugoti sveikatą nuo, šiuo metu, ypač plintančio koronaviruso. Tad tai saugus, praktiškas ir laiką taupantis sprendimas!

Kaina ir kokybė

Daugelis interneto parduotuvių prekes internete parduoda pigiau nei fizinėje parduotuvėje. Taip yra todėl, kad fizinė parduotuvė dar turi mokėti mokesčius bei atlyginimus darbuotojams. Tuo tarpu interneto platybėse mokesčių kur kas mažiau, tad ir prekės kaina mažesnė.

Vis dėlto, nors kaina mažesnė, kokybė išlieka ta pati! Tad galvojantiems, kad pigesnis reiškia, prastesnę kokybę smarkiai klysta.

Prekyba internetu: situacija Lietuvoje

Dar praėjusiais metais prognozės rodė, kad elektroninė komercija pasaulyje 2020 m. užims 20 proc. visos mažmeninės prekybos, lyginant su 14 proc. 2019 m. Tokios pat tendencijos vyrauja ir Lietuvoje – palyginus šių ir praėjusių metų sausio-birželio mėnesius, pardavimai internetu šalyje išaugo daugiau nei 40 proc. Manoma, kad tam įtakos turėjo ir pasaulinė pandemija, kuomet nebuvo galima apsipirkti prekybos centruose ir teko rinktis e. prekybą.

„Versli Lietuva“ atliktoje apklausoje paaiškėjo, kad net 19 proc. apklaustųjų, t. y. kas penktas verslas, renkasi e. prekybą, vietoje fizinės parduotuvės išlaikymo. Tad ir juvelyrikos parduotuvės keliasi į internetą.

Kaip teisingai išsirinkti papuošalą internetu?

Ko gero, svarbiausias kriterijus norint teisingai išsirinkti papuošalą – teisingi išmatavimai. Tai galioja tiek apyrankėms ar grandinėlėms, tiek žiedams. Grandinėlės ilgis turi atitikti Jūsų pageidavimus – trumpesnė ar ilgesnė, prigludusi prie pat kaklo, ar labai laisvai kabanti prie krūtinės. Apyrankėms galioja ta pati taisyklė – išmatuokite riešą, kad papuošalas nenusmuktų arba nebūtų per mažas.

Na, o žiedų situacija – pati sudėtingiausia. Čia svarbus kiekvienas milimetras, tad geriausia piršto dydį matuoti siūlo pagalba. Aplink pirštą apvyniokite siūlą, po to pamatuokite, kokio ilgio atkarpa gavosi.

Taip pat svarbu atidžiai rinktis papuošalų formą, spalvą. Jei mėgstate minimalizmą, nesirinkite masyvių papuošalų ir atvirkščiai. Na, o spalvą rinkitės apgalvodami savo spintoje esantį garderobą: kokios spalvos, formos, ornamentai dominuoja. Tuomet tikrai neprašausite apsipirkdami internete!

20-132

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode