Sprogimas

Kauniečiai renka miesto patiekalą

Sulaukus dvidešimties pasiūlymų konkurse „Kaunas gamina“, kauniečiai skatinami balsuoti ir įvertinti tris geriausius receptus.

„Dvi dešimtys pasiūlymų iš savo srities profesionalų. Tai tik dar kartą įrodo, kad Kauno patiekalo atsiradimas – ypač laukiamas ir reikalingas“, – savivaldybės pranešime teigia vicemeras Andrius Palionis.

„Norisi, kad virtuvės meistrų kūrinys taptų miesto vizitine kortele ir būtų randamas visų vietos restoranų meniu. O koks Kauno patiekalas bus ir kaip vadinsis – drauge su kompetentinga komisija dabar kviečiame spręsti jus, kauniečiai“, – sakė jis.

Balsuoti kauniečiai kviečiami specialioje interneto svetainėje gamina.kaunas.lt. Balsavimas vyksta iki kovo 16 dienos. Į finalą pateks trys geriausiai įvertinti receptai.

Tuo metu nugalėtojas paaiškės kovo 30 dieną specialiame renginyje, kur patiekalus vertins komisija. Kauno patiekalo autorių savivaldybė žada apdovanoti profesionaliu Damasko plieno peilių rinkiniu.

Kauno patiekalo vardą iškovojęs receptas bus publikuojamas viešai ir prieinamas visoms Kauno kavinėmis bei restoranams, kad šiuo kūriniu vis dažniau mėgautųsi tiek kauniečiai, tiek ir miesto svečiai, teigia savivaldybė.

Vilnius, kovo 10 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode