Sprogimas

Užkandis, per akimirką sugrąžinantis į vaikystę

Vis dar ilgi besiskleidžiančio pavasario vakarai suburia šeimos narius puodeliui arbatos ir nuoširdžiam pokalbiui, o saulėtos dienos šeimas sukviečia pirmiesiems piknikams gryname ore. Kartu dalinamės daugybe nuostabių istorijų, lydinčių iš kartos į kartą, kurios per trumpą akimirką nukelia į šiltus prisiminimus. Visai kaip sūrelis „Uriga“ – mažas saldžios varškės ryšulėlis, nunešantis į nerūpestingą vaikystės popietę, kvepiančią šokoladu ir saldžia vanile...

 

Kelių kartų palydovas

Vienas svarbiausių dalykų šiame gyvenime yra tvirtas šeimos ryšys, tradicijų puoselėjimas bei gyvas bendravimas. Vertingiausi dalykai yra perduodami iš kartos į kartą – ir tai apima ne tik materialius dalykus. Prisiminimai ir tradicijos – štai ką siekiame perduoti iš kartos į kartą. Sūrelis „Uriga“ jau 24 metus yra ištikimas šeimos tradicijų puoselėtojas. Vaišindami vaikaičius šiuo maistingu, sveiku ir ypač gardžiu skanumynu, seneliai išreiškia rūpestį ir meilę. Tėvai šiais sūreliais  perduoda tobulą savo pačių vaikystės skonį, o su juo – ir nepamirštamus prisiminimus, istorijas.

Kuo jis ypatingas?

Tai sveikas užkandis, kuris pagamintas iš gryniausios varškės. Kvepiantis vanile ir pasipuošęs lietuviškų laukų aguonomis. „Uriga“ sūrelį atpažinsite ir sutiksite pagal drabužį – raudonai rudą pakuotę, kuri draugiška ateities pasauliui, nes yra ekologiška. Gaminant šiuos sūrelius, susijungia pažangiausios technologijos ir ilgametės tradicijos. To rezultatas – autentiška receptūra be gliuteno ir kitų sveikatai kenksmingų priedų. Šis gardėsis pripažintas visoje Lietuvoje – dar 1998 metais sūrelis „Uriga“ įvertintas „Metų gaminio“ medaliu.

Sūrelio „Uriga“ linkėjimai 

Dėmesys, kurį skiriate šeimai yra geriausia dovana. Tad dovanokite pokalbius ir šiltus prisiminimus! Praskaidrinkite vakarus įkvepiančiais susitikimais, o dienas jaukiais piknikais bundančioje gamtoje. Puoselėkite ilgametes tradicijas ir kurkite naujas. O visa tai padaryti daug smagiau ir lengviau su kvapnios arbatos puodeliu rankose ir gardžiu sūreliu „Uriga“. Ir toliau rūpinkitės ir saugokite vieni kitus. Atraskite tai, kuo galėtumėt pradžiuginti kitus!

20-50

 

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode