Parama dėkojame




Sprogimas

Šokėjai Jokūbas Venckus ir Miglė Klupšaitė Baltarusijoje laimėjo WDSF reitingo varžybų sidabro medalius

 Baltarusijos mieste Gomelyje vyko pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) reitingo varžybos, kuriose Lietuvos šokėjai tapo prizininkais ir finalininkais.

Suaugusiųjų Lotynų Amerikos šokių grupėje Jokūbas Venckus ir Miglė Klupšaitė (Vilniaus „Ratuto“) laimėjo sidabro medalius.

Varžybų nugalėtojais tapo Konstantinas Gorodilovas ir Dominika Bregmannova iš Estijos, o trečią vietą užėmė rusai Kirilas Kartavcevas ir Jevgenija Golikova.

Joris Sangavičius ir Ieva Urbonaitė (Vilniaus „Ratuto“) užėmė 19-ą, Nikita Kostinas ir Paula Bakanavičiūtė (Vilniaus „Ratuto“) 27-ą, o Bertoldas Čepulis ir Indrė Šverčiauskaitė (Vilniaus „Ratuto“) 43-ią vietą. Varžybose dalyvavo 63 poros.

Suaugusiųjų standartinių šokių grupėje Dominykas Granskas ir Ilona Haidukevich (Vilniaus „Dileksa“) liko ketvirtoje vietoje.

Geriausiai šioje grupėje pasirodė Lenkijos Atstovai Mateuszas Brzozowskis ir Justyna Mozdzonek, aplenkę prizininkais tapusius Aleksandrą Samosiuką ir Janą Tudvasevą iš Baltarusijos bei Estijos atstovus Konstantiną Gorodilovą ir Dominiką Bergmanovą.

Nerijus Stukas ir Laura Montvilaitė (Kauno „Kaspinas“) tenkinosi 30-ta pozicija.

Grupėje varžėsi 32 poros.

Gomelis, rugsėjo 20 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode