Sprogimas

Antras karjeros titulas: Lukas Mugevičius tapo „Futures“ turnyro Ukrainoje čempionu

 

21-erių metų Lukas Mugevičius Ukrainoje laimėjo antrą „Futures“ serijos turnyrą karjeroje. 502-oji pasaulio raketė iš Lietuvos šeštadienį vykusiame „Futures“ varžybų finale 7:6 (7:3), 6:3 nugalėjo kortų šeimininką Denisą Mylokostovą, kuris pasaulio reitinge užima 758-ą vietą.

Pirmame sete L.Mugevičius atsilikinėjo 2:5, tačiau sugebėjo pasivyti varžovą ir palaužti jį pratęsime. Antrą dalį tenisininkai pradėjo užtikrintai laimėdami savo padavimus, bet rezultatui esant 2:2 Lietuvos tenisininkas pelnė tris geimus iš eilės ir persvaros jau nebeiššvaistė.

Laimėdamas „Futures“ turnyrą Ukrainoje L.Mugevičius iškovojo 18 ATP reitingo taškų ir 1440 JAV dolerių.

502-ajai pasaulio raketei tai antras „Futures“ serijos titulas karjeroje. Pirmąjį 21-erių lietuvis laimėjo prieš kelis mėnesius Gruzijoje.

Beje, L.Mugevičius Ukrainoje tapo ir dvejetų varžybų čempionu. Finale jis poroje su ukrainiečiu Vladyslavu Manafovu 6:2, 6:2 sutriuškino kortų šeimininko Marato Deviatiarovo ir italo Francesco Vilardo duetą.

Vilnius, spalio 8 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode