Sprogimas

Traumą patyręs Ričardas Berankis pasitraukė iš turnyro Taškente

Geriausiam Lietuvos tenisininkui Ričardui Berankiui nepavyko patekti į „Tashkent Challenger“ turnyro ketvirtfinalį - 76-ajai pasaulio raketei kelią užkirto patirta trauma.

R.Berankis iš mačo prieš kroatą Ivaną Dodigą pasitraukė jau po trijų geimų, kai pralaimėjęs savo padavimus atsiliko 1:2.

„Tashkent Challenger“ turnyrą 26-erių lietuvis paliko pelnęs 10 ATP reitingo taškų ir 2150 JAV dolerių.

Tai buvo antra I.Dodigo ir R.Berankio akistata. Vienintelį kartą, 2013 metais vykusiame ATP serijos turnyre Atlantoje, Kroatijos tenisininkas po atkaklios, beveik dvi valandas trukusios kovos lietuvį nugalėjo 6:1, 6:7 (3:7), 6:3.

Taip nutrūko ir I.Dodigo aštuonių iš eilės pralaimėtų mačų pirmo šimtuko žaidėjams serija.

Pergalę antrame turnyro etape iškovojusiam I.Dodigui atiteko 25 ATP reitingo taškai ir 3650 JAV dolerių čekis. Ketvirtfinalyje kroato lauks akistata su kazachstaniečiu Denisu Istominu arba ukrainiečiu Denysu Molčianovu.

R.Berankis dar dalyvauja ir dvejetų varžybose, tačiau vargu ar Lietuvos tenisininkas pasirodys ketvirtfinalio mače su ketvirtais pagal skirstymą baltarusiu Aliaksandru Bury ir švedu Andreasu Siljestromu.

Vilnius, spalio 12 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode