Sprogimas

Kviečiame teikti paraiškas gauti paramą dalyvavimui tarptautinėse žemės ūkio parodose

Žemės ūkio ministerija skelbia kvietimą teikti paraiškas gauti nacionalinę paramą dalyvauti tarptautinėse žemės ūkio ir maisto pramonės parodose užsienio valstybėse 2017 m., kurių tikslas skatinti Lietuvos žemės ūkio ir maisto pramonės ūkio subjektus kuo daugiau dėmesio skirti naujų užsienio rinkų paieškai ir esamų rinkų plėtrai.

 

Kvietimo pradžia: 2016 m. sausio 2 d., 12.00 val.

Kvietimo pabaiga: 2017 m. sausio 13 d., 16.00 val. 

Kvietimo biudžetas: 30 000 Eur – 2017 m. sausio, vasario, kovo mėn., intensyvumas iki 100 proc.

Tinkamas pareiškėjas: juridinis asmuo, užsiimantis žemės ūkio ir maisto pramonės parodų organizavimu arba dalyvavimo jose organizavimu.

Tinkamos finansuoti išlaidos: dalyvavimo mokesčiai; kelionės išlaidos ir gyvūnų vežimo išlaidos; išlaidos leidiniams ir interneto svetainėms, kuriose skelbiama apie renginį; renginiams skirtų patalpų bei stendų nuomos ir jų sumontavimo ir išmontavimo išlaidos.

Teikiant paraiškas vadovautis Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2015 m. balandžio 1 d. įsakymu Nr. 3D-248 „Dėl Žemės ūkio parodų, prekybos mugių, konkursų, organizavimo ir dalyvavimo juose finansavimo taisyklių patvirtinimo“.

Paraiškos ir kiti dokumentai turi būti pateikti Žemės ūkio ministerijos Dokumentų valdymo ir interesantų priėmimo skyriui (Lelevelio g. 6, Vilnius, 290 kab.)

Papildomą informaciją dėl paraiškų teikimo suteiks ministerijos Ekonomikos departamento Prekybos politikos ir eksporto skatinimo skyriaus vyr. specialistė Irena Endriuškienė (tel. 370 5 2391255, el. p. Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. ), jai nesant vyr. specialistė Greta Karaliūtė (tel. 370 5 2391138, el. p. Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.).

ŽŪM informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode