Sprogimas

Interesantus priims visa Žemės ūkio ministerijos vadovybė

Žemės ūkio ministerijoje (ŽŪM) keičiasi piliečių ir kitų asmenų priėmimo tvarka. Iki šiol interesantai galėjo kreiptis į ŽŪM Dokumentų valdymo ir interesantų priėmimo skyrių ir asmeniškai į žemės ūkio ministrą. Dabar turinčius rūpesčių žmones priims ne tik ministras, bet ir žemės ūkio viceministrai bei ministerijos kancleris pagal savo kompetencijos sritis.

Ministerijos vadovybė interesantus priims savo darbo vietose kartą per mėnesį. „Norime būti kuo arčiau žmonių, užmegzti glaudesnius ryšius, kad žinotume svarbiausias gyventojų problemas ir galėtume tarpininkauti jas sprendžiant“, – sako žemės ūkio ministras Bronius Markauskas.           

 Numatomų priėmimų datos  ir vieta viešai bus skelbiama interneto svetainėje www.zum.lt skiltyje „Asmenų aptarnavimas“ ir ministerijos informacinėje lentoje likus ne mažiau kaip 2 savaitėms iki numatomų priėmimų. Esant poreikiui, taip pat gali būti organizuojamas ir išvažiuojamasis asmenų priėmimas.

Asmenys į priėmimus bus užrašomi iš anksto registruojantis telefonu, pateikus prašymą raštu arba elektroniniu paštu, taip pat asmeniškai atvykus į Dokumentų valdymo ir interesantų priėmimo skyrių. Primename, kad šis skyrius teikia informaciją Žemės ūkio ministerijos reguliavimo sričiai priklausančiais klausimais, priima prašymus, pareiškimus, pasiūlymus bei skundus ir rengia atsakymus į juos.

Per 2016 metus ŽŪM gavo 3213 prašymų ir skundų bei institucijų, įstaigų, organizacijų raštų dėl pareiškėjų pateiktų prašymų ir skundų, iš jų 457 juridinių asmenų ir 1712 fizinių asmenų. Asmenys raštu dažniausiai kreipėsi dėl nuosavybės teisių į žemę atkūrimo, žemės kadastrinių matavimų, žemės naudojimo ir tvarkymo klausimų, archyvinių dokumentų, pažymų apie darbo užmokestį ir darbo stažą išdavimo, pareigūnų darbo veiklos apskundimo, tiesioginių išmokų, Europos Sąjungos paramos, žuvininkystės ir kitų klausimų. Kasdien telefonu suteikiama apie 15-20 konsultacijų.

ŽŪM Dokumentų valdymo ir interesantų priėmimo skyrius yra pirmajame ministerijos aukšte, 171-172 kab. (Lelevelio g. 6, Vilnius). Kreiptis galima telefonais ( 8 5) 2391 032, 2391 111, taip pat elektroniniu paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..">Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

ŽŪM informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode