Sprogimas

Ką daryti kad baldai tarnautų ilgai?

Geras ir patogus poilsis yra svarbus kiekvienam žmogui. Todėl beveik bet kuriame bute ar name yra minkštų baldų. Taip malonu vakare išsitiesti ant jaukios sofos priešais televizorių arba atsipalaiduoti minkštame fotelyje. Tačiau laikui bėgant baldų apmušalai išsipurvina, ant jų nusėda dulkės, gali atsirasti dėmių, ypač jei namuose yra mažų vaikų. Minkštų baldų plovimas padės atkurti patrauklią išvaizdą ir nepriekaištingą švarą sofoms, čiužiniams ir foteliams.

 

O gal galite tai padaryti patys?

Ar galite patys išvalyti minkštus baldus? Atsakymas priklauso nuo užterštumo laipsnio. Valymo metu nepakenks baldus nusiurbti su dulkių siurbliu, naudojant specialų šepetėlio antgalį. Šis metodas pašalins dulkes ir šiek tiek atnaujins baldus. Bet jei sofos ir foteliai patamsėję, praradę spalvą, vadinasi, dulkės jau giliai įsitvirtino į apmušalus, ir jų neįmanoma pašalinti dulkių siurbliu.

Dar sunkiau susidoroti su dėmėmis. Dažų, aliejaus, vyno, žymeklių pėdsakų tiesiog su vandeniu nepašalinsite. O jei naudosite ploviklius, galite arba sugadinti apmušalus, arba padaryti dryžius, kurie visiškai sugadins baldo išvaizdą. Profesionalus minkštų baldų valymas padės išspręsti šią užduotį.

Profesionalaus valymo privalumai

  • Baldų valymas namuose yra patogi paslauga, specialistai atvyksta nurodytu

adresu kliento nurodytu laiku;

  • Naudojama profesionali įranga ir efektyvios bei saugios valymo priemonės;
  • Specialistai puikiai išmano darbo su skirtingų tipų apmušalais ypatumus ir

žino, kaip pašalinti dėmes nepažeidžiant audinio.

Kaip vyksta baldų plovimas?

Nusprendus valyti minkštus baldus, reikia pateikti užsakymą telefonu, susitarus dėl specialistų atvykimo laiko. Valymo būdas ir priemonės pasirenkami atsižvelgiant į apmušalų audinio tipą, dėmes ir nešvarumo laipsnį.

Valymas atliekamas naudojant specialią įrangą. Pirmiausia apmušalai apipurškiami plovikliu. Tada siurblys surenka išpurkštą produktą kartu su ištirpusiu nešvarumu. Po to apdorojama švariu vandeniu. Paskutinis žingsnis yra baldų džiovinimas. Kambario temperatūroje ir gerai vėdinamoje patalpoje visiškai išdžiūti gali užtrukti nuo 3 iki 12 valandų, tada jau galėsite naudoti baldus kaip įprasta.

Norėdami pamatyti, koks efektyvus yra sofos plovimas, galite nusifotografuoti baldus prieš plovimą ir užbaigus plovimo procesą. Dažną aplanko jausmas lyg būtų įsigiję naujus baldus.

22-60

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode