Sprogimas

Mini ekskavatoriai – puikus pasirinkimas statybos darbams

Kuomet reikia atlikti darbą ribotoje erdvėje, rinkitės mini ekskavatorius. Mini ekskavatoriai yra skirtingų modelių bei paskirčių. Todėl renkantis šią įrangą svarbu išsirinkti tokią, kuri užtikrina reikiamą našumą su minimaliomis eksploatavimo išlaidomis.

Mini ekskavatorių funkcionalumas

Mini ekskavatoriai pasižymi manevringumu, dideliu darbo našumu bei puikiu pravažumu. Mini ekskavatorių pagalba galėsite atlikti šiuos darbus: kasti duobes, krauti medžiagas, valyti teritoriją, kasti sniegą, formuoti reljefą, išlyginti žemę bei išgręžti polius pamatams, tvoroms ar terasoms. Priklausomai nuo atliekamų darbų naudojami įvairūs kaušai: padėklų šakės, šepečiai, sniego valymo įranga, hidrauliniai kūjai, žemės grąžtai, betono ar asfalto frezos, žoliapjovės, vibro plokštės ir kiti priedai, kurie padaro mini ekskavatorių daugiafunkciniu bei leidžia sutaupyti dideles išlaidas kitos technikos įsigijimui.

Mini ekskavatorių tipai

Mini ekskavatorių būna vikšriniai ir ratiniai. Ratiniai mini ekskavatoriai turi hidraulinę jungtį, o krautuvų, kurių darbinis svoris yra iki 8 tonų – centrinę tepimo sistemą. Dėl šių savybių ratinius krautuvus lengva ir patogu naudoti. Vikšriniai mini krautuvai turi didesnį pravažumą ir stabilumą nei ratiniai ekskavatoriai. Vikšrinių ekskavatorių geresnis sukibimas su žeme leidžia pradėti darbus kur kas anksčiau pavasarį ir tęsti ilgesnį laiką rudenį. Šios savybės padidina darbo efektyvumą, todėl ši technika yra itin populiarus pasirinkimas tarp klientų.

Mini ekskavatorių svarbiausių kriterijų analizė

Norint pasinaudoti mini ekskavatoriaus nuoma, reikėtų įsivertinti keletą kriterijų, kurie padės tinkamai pasirinkti mini ekskavatorių, atitinkantį jūsų poreikius.

  • Keliamoji galia: įsivertinkite, kokio svorio medžiagą norėsite pervežti ar perkelti. Per didelis medžiagos svoris sumažina mini krautuvo eksploatavimo laiką ir kelia pavojų jo techninei būklei. Rekomenduojama pasirinkti ekskavatorių su didesne keliamąja galia, jei staiga prireiktų kelti ar parvežti sunkesnį, nei apskaičiuotas, krovinį.
  • Variklio galia – svarbus rodiklis, jei norima dirbti su įvairiais priedais ir tuo pačiu metu judėti su didele apkrova. Rekomenduojama rinktis ekskavatorių su papildoma 30-40% variklio galia.
  • Patogi operatoriaus kabina: darbuotojui, kuris dirbs su krautuvu, reikia turėti patogią darbo vietą. Renkantis ekskavatorių, vertėtų atkreipti dėmesį į šias savybes: lengvas įlipimas ir išlipimas iš kabinos, sėdynės patogumas, geras matomumas iš kabinos, patogus valdymas bei kaušo matomumas ekskavatoriui dirbant.
  • Priedų asortimentas: didelis keičiamų priedų pasirinkimas leidžia mini ekskavatorių paversti daugiafunkcine mašina. Svarbu žinoti, kad bet koks keičiamas priedas apkrauna technikos hidraulinę sistemą, todėl renkantis mini krautuvą turite numatyti hidraulinės galios rezervą papildomai montuojamiems priedams.

Mini ekskavatoriaus nuoma

Vertėtų apsvarstyti apie galimybę pasinaudoti mini ekskavatoriaus nuoma, kuomet ši įranga yra reikalinga tik gana ribotą laiką. Mini ekskavatoriai – labai brangūs, todėl klientai dažnai renkasi įrangos nuomos paslaugą vietoj jų pirkimo. Bendrovės, teikiančios nuomos paslaugas, gali pasiūlyti platų ekskavatorių ir jų priedų asortimentą. Jums nereikės rūpintis technikos transportavimu, jos sandėliavimu ir priežiūra.

22-122

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode