Sprogimas

Madonna 58-ąjį gimtadienį atšventė su šokiais Kuboje

 

Popdainininkė Madonna (Madona) savo 58-ąjį gimtadienį antradienį atšventė su šokiais Kuboje – ji tapo dar viena JAV žvaigžde, apsilankiusia šioje komunistinėje saloje nuo to laiko, kai ji pernai atkūrė santykius su Vašingtonu.

Su baltu šaliku, juodais akiniais nuo saulės ir panama dainininkė su savo asmens sargybiniais vaikštinėjo Havanos gatvėmis.

Vietos gyventojai fotografavo ją telefonais, o viena praeivių grupė sudainavo „Laimingo Gimtadienio“, matė AFP fotografas.

„Ji yra Kuboje, drauge su vaikais, giminaičiais ir artimais draugais švenčia savo 58-ąjį gimtadienį Havanoje“, – pranešė valstybinė naujienų svetainė „Cubadebate“.

Madonna „Twitter“ paskelbė nuotrauką, kurioje įsiamžino vilkėdama juodą suknelę su geltonomis gėlėmis, ir ispanišką užrašą „Cuba libre“ („Laisva Kuba“).

„Instagram“ paskelbtame klipe ji matyti su ta pačia suknele pagal kubietišką muziką šokanti ant stalo viename Havanos senamiesčio restorane.

„Buvo puiku, galvoju, kad tai buvo vienas geriausių jos gimtadienių, – sakė 26 metų Havanos gyventojas Jaselas Rey (Chaselas Rėjus), kuris tvirtino dalyvavęs toje šventėje pirmadienio vakarą. – Geriausia buvo tai, kad ji pradėjo šokti ant stalo.“

Kubos valstybinis laikraštis „Granma“ rašė, kad Madonną atlydėjo jos 19-metė dukra Lourdes Leon (Lurdes Leon), kurios tėvas Carlosas Leonas (Karlosas Leonas) yra JAV gyvenantis kubiečių šokėjas ir treneris.

Po dešimtmečius trukusio priešiškumo Kuba pernai liepą oficialiai atkūrė diplomatinius santykius su Jungtinėmis Valstijomis ir sušvelnino kelionių suvaržymus.

Tarp Kuboje jau apsilankiusių JAV žvaigždžių taip pat yra aktorius Leonardo DiCaprio (Leonardas DiKaprijas) ir dainininkė Beyonce (Bejonsė).

Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., +370 5 205 8525 Užsienio naujienų skyrius.

BNS

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode