Sprogimas

Alytuje ketvirtadienį ir penktadienį tėvai galės pasirinkti, ar leisti vaikus į mokyklas

Dėl gaisro padangų perdirbimo gamykloje Alytuje ketvirtadienį ir penktadienį tėvai galės pasirinkti, ar leisti vaikus į mokyklas.

„Praleistų pamokų pateisinti nereikės, o tėvams apsisprendus vesti vaikus į švietimo įstaigas, neformalus ugdymas vyks tik mokyklų patalpose“, – rašoma miesto savivaldybės pranešime.

Ten taip pat skelbiama, kad ketvirtadienį išlieka rekomendacija nevykdyti veiklos Pramonės rajone esančioms įmonėms. Be kita ko, išlieka draudimas prekiauti lauke bet kokiais maisto produktais.

„Gaisras pramonės rajone kol kas dar neužgesintas – gaisravietėje vis dar smilksta padangos, šiek tiek rusena perkasami degėsiai. Tikėtina, kad ketvirtadienio popietę jau pavyks jį užgesinti“, – rašoma savivaldybės pranešime.

Gaisras padangų perdirbimo gamykloje Alytuje kilo praėjusio trečiadienio naktį.

Penktadienį gaisras lokalizuotas, ugniagesiai šį trečiadienį įvykio vietoje dirba ir toliau, nes padangos gaisravietėje dar smilksta.

Autorius: Ramūnas Jakubauskas

Vilnius, spalio 23 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode