Parama dėkojame




Sprogimas

Šventinis Lazdijų rajono bibliotekininkų vakaras

Antradienį Lazdijų rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje vyko šventinis vakaras, į kurį susirinko gausus būrys Lazdijų rajono bibliotekų darbuotojų. Visus susirinkusius pasidžiaugti nuveiktais darbais bei įgyvendintomis prasmingomis idėjomis sveikino viešosios bibliotekos direktorė Renata Rudienė, renginio svečias Lazdijų rajono savivaldybė meras Artūras Margelis, vicemeras Gintautas Salatka, rajono tarybos narė Daiva Ambrazevičienė, Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Jonas Gudžiauskas bei jo pavaduotoja Rasa Kazlauskienė.

Direktorė R. Rudienė linkėjo vakaro dalyviams nesibaigiančių darbų tėkmėje surasti laiko prasmingoms akimirkoms draugystei su knyga. Juk kiekviena knyga – tai nauja patirtis ir atradimai bei neišsenkantis amžinųjų vertybių klodas. Meras A. Margelis, sveikindamas bibliotekų darbuotojus ir jų artimuosius, linkėjo visiems sveikatos, tarpusavio supratimo bei vienos iš didžiausių šių dienų vertybės – ramybės. Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Jonas Gudžiauskas pasidžiaugė, jog šiandieniniame informacinių technologijų pasaulyje bibliotekininkai drąsiai priėmė iššūkį modernėti ir surado daugybę būdų, kaip patraukliai priartėti prie kiekvieno skaitytojo. Tad linkėjo, kad ir ateity bibliotekos durys būtų nuolat varstomos žingeidžių ir save dvasiškai praturtinti siekiančių įvairaus amžiaus lankytojų. Vedėjo pavaduotoja Rasa Kazlauskienė sveikino kūrybingus ir naujų idėjų nestokojančius bibliotekų darbuotojus, linkėjo nepristigti jėgų bei entuziazmo naujiems sumanymams įgyvendinti.

Nuoširdžius sveikinimus palydėjo jaunųjų Lazdijų meno mokyklos auklėtinių melodijos bei bibliotekos darbuotojų atliekamos dainos. Ne mažiau visus šventinio vakaro dalyvius pradžiugino nedidelės, bet mielos dovanėlė, kurias įteikę bibliotekos direktorė.

 

Lazdijų rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode