Sprogimas

Parama Ukrainai – kviečiame prisidėti ir padėti

Mažeikių rajono savivaldybė (toliau – Savivaldybė) kreipiasi į rajono gyventojus kviesdama prisidėti prie paramos nuo Rusijos karo agresijos kenčiančiai Ukrainai, partneriui Ukrainoje – Sumų miestui.

Savivaldybė nuolat bendrauja su miestu partneriu ir sulaukusi Sumų mero informacijos, kokios pagalbos labiausiai reikia, operatyviai renka siuntą reikalingų Sumų gyventojams priemonių.

Kovo 9–17 d. kasdien 11.00–19.00 val. parama bus priimama:

Mažeikių turizmo ir verslo informacijos centre (Ventos g. 8A) – kūdikiams skirti NAUJI daiktai (sauskelnės, vystyklai, maisto mišiniai, nauji apatiniai drabužėliai vaikams iki 2 m.). Esant galimybei, prašome daiktus supakuoti ir užrašyti daiktų pavadinimus ir kiekį. Kontaktinis asmuo – Jolanta Gintalienė, tel. +370 443 67 177, mob. +370 685 78 456, el. p. Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Mažeikių seniūnijos salėje (Laisvės g. 39) – išgyvenimo priemonės (palapinės, termo antklodės, termo apranga ir termo avalynė vyrams ir moterims, pledai, miegmaišiai, žibintuvėliai). Esant galimybei, prašome daiktus supakuoti ir užrašyti daiktų pavadinimus ir kiekį. Kontaktinis asmuo – Daiva Radvilienė, tel. +370 443 35 003, mob. +370 655 28 697, el. p. Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Galintiesiems suteikti finansinę paramą:

Telšių apskrities ateitininkų centras, LT064010042800011586, Luminor bankas. Mokėjimo paskirtis – „parama Ukrainai“.

Surinktos lėšos bus panaudotos pirkti medikamentams, būtinoms medicinos ir kitoms priemonėms.

Savivaldybė labai prašo atsiliepti verslo įmones, gyventojus, kas galėtų padovanoti Ukrainos partneriams transporto priemonę – mikroautobusą, į kurį planuojama sukrauti surinktą paramą ir perduoti Sumų atstovui prie Lenkijos–Ukrainos sienos. Kontaktinis asmuo – Virgilijus Radvilas, mob. +370 630 52 872, el. p. Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Taip pat prašome pranešti, jei įmonėse dirba ukrainiečių (ypač vairuotojų) ir artimiausiomis dienomis kas nors iš jų ketintų vykti į Ukrainą. Kontaktinis asmuo – Virgilijus Radvilas, mob. +370 630 52 872, el. p. Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

BNS nuotr.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode