Parama dėkojame




Vairuotojai laužė tvoras ir medžius

      Praėjusią savaitę rajone užregistruoti septyni eismo įvykiai. Žmonės nenukentėjo. Apgadintos tvoros, išversti medžiai. Vieną eismo įvykį sukėlė dviratininkas.

Susidūrė sankryžoje

      Rugpjūčio 31 d. reguliuojamoje Laisvės–Viekšnių g. sankryžoje susidūrė gretimose juostose važiavę automobiliai „Toyota RAV4“, vairuojamas I. G., ir „Renault Megane“, vairuojamas S. B. Abu vairuotojai nesutiko dėl kaltės.

Nesuvaldė automobilio

      Rugsėjo 2 d. Troškučių k., Mažeikių g. 1, G. L., vairuodamas automobilį „Audi S8“, neturėdamas teisės vairuoti, nes ši teisė atimta, nepasirinko saugaus greičio, kelio vingyje nesuvaldė automobilio ir nuvažiavęs nuo kelio atsitrenkė į betoninį stulpelį ir medį. Apgadintas automobilis, nulaužtas stulpelis ir medis. Vairuotojas vengė Vyriausybės nustatyta tvarka pasitikrinti blaivumą.

      Tą pačią dieną, 16.52 val., Algirdo gatvėje, ties 39-uoju namu, vairuotojas V. U., vairuodamas automobilį „VW Caddy“, taip pat nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Apgadintas automobilis ir išverstas medis.

      Šeštadienį, 07.19 val., Sedoje, Vytauto g. 15, nežinomas automobilio „Audi A6“, priklausančio J. A., vairuotojas, neatsižvelgdamas į meteorologines sąlygas, kelio dangą, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į medinę tvorą. Eismo įvykio metu apgadintas automobilis, keturi gėlių vazonai bei suniokota žvyro danga ir veja. Vairuotojas iš eismo įvykio vietos, nepranešęs policijai, pasišalino.

      Sekmadienį, 17.12 val., Urvikių k., Saulės g. 20, A. J., vairuodamas automobilį „Renault Espace“, neturėdamas teisės vairuoti transporto priemonės, nes ši teisė atimta, būdamas neblaivus, jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis, nepasirinko saugaus greičio, nuvažiavęs nuo kelio atsitrenkė į tvorą bei vartus ir apsivertė. Apgadintas automobilis, dviejų sodybų tvoros, vartai ir nulaužtos trys tujos.

Neįsitikino saugumu

      Rugsėjo 5 d. 11.24 val. Sedos g. 18 dviratininkas, važiuodamas dviračiu, priklausančiu B. M., automobilių stovėjimo aikštelėje neįsitikino, ar tai daryti saugu ir ar nėra kliūties iš dešinės pusės, važiavo išilgai aikštelės ir kliudė iš dešinės pusės atvažiuojantį automobilį „Mercedes Benz“.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode