Parama dėkojame




Vieną dieną – penki gaisrai

Trečiadienis rajone buvo viena gaisringiausių dienų. Tą dieną degė pastatai, pašto dėžutės, naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį liepsnojo automobilis.

Degė pastatai           

Dieną, po 14 val., gautas pranešimas, jog Kalnėnų g. 2 A dega ūkinis pastatas. Atvykus ugniagesiams gelbėtojams, degė nebaigto statyti mūrinio pastato stogas, kurio perdengimas gelžbetoninis, stogo konstrukcijos medinės, dengtos šiferiu. Gaisro metu apdegė apie 8 kv. m stogo konstrukcijų, nuardyta apie 8 kv. m stogo dangos.

Panašiu laiku Židikų g. 14 atvira liepsna degė apleisto medinio 2-jų aukštų su mansarda namo stogas, dviejų šlaitų, dengtas šiferiu. Nudegė 30 kv. m stogo dangos, 40 kv. m stogo dangos buvo nuardyta, apdegė medinės konstrukcijos.

Tą pačią dieną namo gyventoja pranešė, kad grįžusi iš parduotuvės pastebėjo Tyliojoje g. 34, daugiabučio gyvenamojo namo 1-osios laiptinės 2-ajame aukšte, apdegusias dvi pašto dėžutes. Informacija perduota atsakingam pareigūnui.

Vakare, apie 18.30 val., sodininkų bendrijoje „Rasa“ degė 1-no aukšto mūrinio, su mansarda sodo namelio stogas, dviejų šlaitų, dengtas šiferiu. Nudegė stogo danga ir konstrukcijos. 

Liepsnojo automobilis

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, apie 02.00 val., M. Daukšos g. 46 liepsnojo lengvasis automobilis „Peugeot 307“. Gaisro metu išdegė variklio skyrius ir salono priekis, išdužo priekinis automobilio langas ir šoniniai stiklai. Apdegė šalia stovėjusio automobilio „Citroen C5“ galinė dalis. 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode