Parama dėkojame




Bandė papirkti policijos pareigūnus

Praėjusią savaitę rajone užregistruota smurto atvejų, vagysčių. Vaikinas apiplėštas gatvėje. Rasti mirę žmonės. Vengdami administracinės atsakomybės, vairuotojai bandė papirkti policijos pareigūnus. Vyras norėjo atsiskaityti už prekes galimai netikrais eurais.

 

Rasti mirę

Kovo 7 d., apie 8.39 val., Pavasario g., namuose, rastas 27 metų vyro lavonas be stebimų išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Kovo 12 d. 15.00 val. Balėnų k., užrakinto namo kambaryje, lovoje, rastas 58 metų vyro lavonas irimo stadijoje, be išorinių smurto žymių. Taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Smurtavo šeimos nariai

Praėjusį antradienį, apie 23.15 val., Ventos g. konflikto metu 42 metų moteris stikline taure trenkė 67 metų mamai į veidą ir jį sužalojo.

Penktadienį, apie 21.27 val., Draugystės g. per išgertuves kilusio konflikto metu 42 metų vyras 39 metų žmonos ir nepilnamečių vaikų akivaizdoje daužė apyvokos daiktus, mėtė ant grindų uždegtus popierinius rankšluosčius, grasindamas padegti namus.

Sekmadienį, 10.38 val., Pavenčių g. į namus grįžęs neblaivus 57 metų vyras elgėsi agresyviai sugyventinės atžvilgiu, trenkė jai į galvą. Įtariamasis sulaikytas, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną, apie 13.00 val., Dingailų k., namuose, konflikto metu 38 metų vyras sudavė keletą smūgių 38 metų žmonai į galvą bei smūgius 15-metei dukrai į veidą ir į rankas.

Pirmadienį, apie 3.30 val., Krakių k., namuose, konflikto metu 33 metų vyras kumščiu sudavė smūgius 32 metų žmonai į galvą.

Susimušė merginos

Kovo 8 d., apie 22.00 val., Vilties g., bare, trys merginos, vandališkais veiksmais demonstruodamos nepagarbą aplinkiniams, baro lankytojų akivaizdoje be jokios priežasties sudavė smūgius rankomis ir kojomis dviem kitoms merginoms. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apiplėšė gatvėje

Kovo 11 d., apie 12.40 val., Mažeikiuose, Plukių g., 33 metų vyras su kitais nenustatytais asmenimis, pargriovęs ant žemės ir ranka prispaudęs kaklą, iš 25 metų vyro striukės kišenių pagrobė įvairiomis kupiūromis 5000 eurų.

Atsiskaitė netikrais pinigais

Kovo 7 d., apie 16.50 val., Tirkšlių g. 46 metų vyras, parduotuvėje atsiskaitydamas už prekes, padavė 50 eurų vertės galimai netikrą kupiūrą.

Įšoko į tvenkinį

Kovo 8 d. 1.40 val. Mažeikiuose, Sedos g., sustabdžius automobilį „Mercedes Benz CL500“, kurį vairavo 21 metų vaikinas, viduje, keleivio durelių dėkle, rasti trys folijos rutuliukai su augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga.

Automobilyje buvęs 21 metų keleivis, ant nugaros užsidėjęs kuprinę, iš įvykio vietos bandė pabėgti įšokdamas į Pavenčių gatvėje esantį tvenkinį. Iš vandens vaikinas buvo ištrauktas ir perduotas medikams, kurie diagnozavo bendrą kūno atšalimą, asmuo paguldytas į ligoninę stebėti. Ištraukus iš tvenkinio kuprinę, joje buvo rastas plastikinis maišas su galimai augaline narkotine medžiaga. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Davė kyšį

Ketvirtadienį, 11.15 val., J.Tumo-Vaižganto g. 42 metų vyras, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už KET pažeidimą (vairavo neužsisegęs saugos diržo), Telšių apskr. VPK Mažeikių r. PK vyriausiesiems patruliams tarnybiniame automobilyje, tarp priekinių sėdynių, padėjo 20 eurų kyšį.

Sekmadienį, apie 13.42 val., Renavo k. 28 metų vyras, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už KET pažeidimą (vairavo motorolerį be techninės apžiūros, privalomo draudimo ir neblaivus (nustatytas 2,08 promilės girtumas)), Telšių apskr. VPK Mažeikių r. PK Viešosios policijos skyriaus vyriausiesiems patruliams davė 40 eurų kyšį. Vyras po apklausos paleistas.

Neteko motociklo

Kovo 8 d., apie 17.00 val., Žemaitijos g., prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje, motokrosinio motociklo pirkimo-pardavimo sandorio metu asmuo, mėgindamas motociklą, su juo nuvažiavo ir nebegrįžo. Padaryta 500 eurų turtinė žala.

Pavogė įvairius daiktus

Laikotarpyje nuo kovo 5 d. 12.00 val. iki kovo 9 d. 7.10 val. Viekšnių mstl. patekta į nerakinamas ūkinės paskirties patalpas, iš kur pavogtas vibracinis vandens siurblys, 30 metrų vandens žarnos, savadarbis suvirinimo aparatas. Nuostolis – 155 eurai.

Laikotarpyje nuo kovo 7 d. 17.00 val. iki kovo 12 d. 7.00 val. Auksūdžio k., išėmus lango stiklą, patekta į namo vidų, iš kur pavogti du šampano buteliai ir vienas butelis vyno. Taip pat išėmus lango stiklą patekta į šalia esantį ūkinį pastatą, iš kur pagrobtas atlenkiamas 15 eurų vertės peilis.

Tarp kovo 11 d. 22.00 val. ir kovo 12 d. 11.00 val. Pikelių k. iš 53 metų vyrui priklausančio sandėlio pavogtas benzininis pjūklas (500 eurų vertės), benzininis pjūklas (600 eurų vertės), akumuliatorius (60 eurų vertės), keturios meškerės (bendra vertė – 500 eurų), meškerės dėklas (20 eurų vertės). Iš šalia stovinčio neužrakinto automobilio pavogta automagnetola (100 eurų vertės), iš kito taip pat neužrakinto automobilio – 10 eurų.

Tarp kovo 11 d. 22.30 val. ir kovo 12 d. 8.30 val. taip pat Pikelių k. iš neužrakinto automobilio pagrobta automagnetola, kurios vertė 200 eurų.

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode