Sprogimas

Ant durų kabanti spyna slėpė žiaurų nusikaltimą

poli555Nuo sausio 11-osios dienos nutrūkęs ryšys su su Mažeikių rajone, Auksūdžio k., gyvenančiu 67-nerių metų tėvu, sukėlė nerimą Mažeikiuose gyvenantiems jo vaikams. Paskutinį kartą jis su dukra bendravo sausio 1-ąją, sveikindamas ją su Naujaisiais metais, o sūnus su tėvu matėsi sausio 7-ąją, kai šis buvo atvažiavęs jo aplankyti. Tačiau po keturių dienų tėvas tapo nepasiekiamas – vienas jo telefonas buvo išjungtas, kitu jis neatsiliepė.

Sunerimę vaikai sausio 14 -ąją atvyko į tėvo namus, tačiau ant durų kabanti spyna bylojo, kad namuose nieko nėra. Per namo langus nieko neįžiūrėję, jie pamanė, kad vyras laiką leidžia pas pažįstamus, gal net ir kilnodamas stikliuką, nes tai jam nebuvo svetima. Brolis su seserimi aplankė jiems žinomus tėvo draugus ir kaimynus, tačiau niekur jo nerado. Negera nuojauta dėl galimos nelaimės mažeikiškius sausio 16 d. atvedė į policiją.

Mažeikių rajono policijos komisariato pareigūnai kartu su su artimaisiais nuvyko į dingusio asmens namus ir pamatė tą patį vaizdą, kaip ir prieš keletą dienų jo vaikai – ant durų kabanti spyną bylojo, kad namo šeimininko neturėtų būti. Bet pareigūnai nutarė tuo įsitikinti. Pašalinę spyną ir patekę į namo vidų, jie šeimininką rado negyvą gulintį ant žemės. Kadangi ant kūno išorinių smurto žymių nebuvo matyti, pirma mintis - vyrą mirtis ištiko dėl sveikatos problemų. Deja, žinios iš medicinos ekspertų tyrimą pakreipė visai kita linkme. Specialistai nustatė, kad vyras yra patyręs lūžių, kurie atsirasti dėl žmogaus griuvimo negalėjo. Tad pradėtas tyrimas dėl nužudymo. Jo tyrimas buvo perduotas Šiaulių apskrities policijos Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnams. Tą pačią savaitę areštinėje atsidūrė du įtariamieji. Teismas trims mėnesiams sankcionavo 23 ir 58 metų Mažeikių rajono gyventojų suėmimą. Ikiteisminiam tyrimui vadovauja Šiaulių apygardos prokuratūros Baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorė.

Budas.lt nuotr.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode