Marcinkevičius




Ketino susprogdinti ambasadą

      Praėjusios savaitės pabaigoje rajone smurtą patyrė šeimos nariai. Apgaule išvilioti pinigai. Asmuo pranešė apie ketinimą susprogdinti ambasadą.

Sukėlė skausmą

Birželio 9 d. 17.32 val. Girkalių k., namuose, vyras (gimęs 1994 m.) savo tėvui (gimęs 1962 m.) smogė kumščiu į krūtinę ir į galvą,

Penktadienį, apie 20.00 val., Šerkšnėnų k., namo kieme, neblaivus (nustatytas 2,10 promilės girtumas) vyras (gimęs 1975 m.) kilusio konflikto metu sudavė du kartus rankos kumščiu žmonai (gimusi 1961 m.) į skruostą.

Grasino nužudyti

Tos pačios dienos rytą, apie 8.30 val., Bružų k., namuose, kilusio konflikto metu, pasiėmęs peilį, vyras (gimęs 1952 m.) grasino papjauti savo sugyventinę (gimusi 1954 m.).

Sekmadienį, 13.50 val., Židikų mstl. vyras (gimęs 1943 m.) grasino nužudyti savo sugyventinęir padegti jos namą.Taip pat pranešėja teigė, kad vyras nuolat sugyventinę baugina, terorizuoja, naudoja psichinę prievartą.

Išviliojo apgaule

Birželio 10 d. 9.30 val. Sedos miestelyje gyvenusiai moteriai paskambino nepažįstamas asmuo, kuris prisistatė banko darbuotoju ir paprašė pateikti elektroninės bankininkystės duomenis. Moteriai padiktavus kodus, iš sąskaitos paimta 180 eurų.

Gavo pranešimą

Sekmadienį, 13.32 val., gautas pranešimas, kad asmuo ketina susprogdinti ambasadą. Duomenų apie save pranešėjas nepateikė, iš balso galimai neblaivus. Netrukus asmuo buvo sulaikytas, paaiškėjo, kad tai vyras (gimęs 1973 m.), kuris gyvena Mažeikių r., Fermos k. Sulaikytasis kategoriškai atsisakė tikrintis girtumą. Informacija tikslinama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode