Marcinkevičius




Dovanojo šventę seniūnijos senjorams

Penktadienį Šerkšnėnų seniūnijoje gyvenantys senjorai ir neįgalieji rinkosi į jiems skirtą šventinę popietę „Iš širdies į širdį“ Žemalės kultūros namuose, kurioje skambėjo sveikinimai jubiliatams, linksmos dainos, eilėraščių posmai.

 

Kvietė aktyviai dalyvauti           

      Tradicinį renginį organizavo Šerkšnėnų seniūnija ir bendruomenės. Pasak seniūnijos socialinės darbuotojos Nijolės Liegaudienės, ruduo ne tik darganos, artėjančios rimties ir ramybės metas. Ruduo – kada po darbų smagu susiburti visiems drauge. Šventės vedėjos N. Liegaudienė ir Audronė Jučinskienė džiaugėsi gausiai susirinkusiais dalyviais ir kvietė aktyviai dalyvauti, vaišintis, maloniai praleisti laiką.

Sveikino jubiliatus

      Pasak N. Liegaudienės, šiais metais kaip niekad daug – net 29 – seniūnijos senjorai švenčia garbius jubiliejus: 80-metį, 85-metį, 90-metį. Kai kurie senjorai perkopę 90-ąją dešimtį. Aniceta Šilinskienė šventė 91-ąjį gimtadienį, Stefanija Mickienė – 92-ąjį gimtadienį, o Stefa Imbrasienė – 94-ąjį gimtadienį.

      Jubiliatus sveikinimo raštais ir gėlėmis sveikino Šerkšnėnų seniūnija ir bendruomenės. Gerų ir gražių žodžių jubiliatams ir visiems susirinkusiesiems negailėjo buvęs seniūnas Alfonsas Šakauskas.

Dovanojo dainas ir melodijas

      Visus šventės dalyvius ir švenčiančius jubiliejus dainomis ir smagia muzika sveikino ir šokti kvietė kolektyvai iš Mažeikių. Šerkšnėniškiams koncertavo kapela „Pagunda“, vadovaujama Ginos Jomantienės, ir Vaikų našlaičių ir senelių globos namų senjorų klubas „Svajos“.           

Nuotraukos Audronės JUČINSKIENĖS

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode