Parama dėkojame




Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva – Europos Taurės laimėtojai

Šeštadienį Lenkijos sostinėje Varšuvoje vyko pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) suaugusiųjų standartinių šokių grupės Europos Taurės varžybos, kuriose, nugalėję visuose penkiuose šokiuose, triumfavo Lietuvos atstovai Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva (Vilniaus „Dileksa” – Kauno „Editos Daniūtės šokių studija”).

Sidabro medaliai atiteko rusams Dmitryjui Pleškovui ir Anastasijai Kulbedai, o trečią vietą užėmė Kirillas Medianovas ir Elisaveta Semjonova iš Estijos. Finale taip pat varžėsi poros iš Baltarusijos, Lenkijos ir Rumunijos.

Europos Taurės varžybose dalyvavo 22 šokėjų poros iš skirtingų Europos šalių.

Šeštadienis buvo sėkmingas ir WDSF jaunimo 10-ies šokių grupės pasaulio čempionate Rygoje (Latvija) dalyvavusiems Lietuvos šokėjams Karoliui Machalui Tomeckiui ir Domilei Šemeškevičiūtei (Kauno „Sūkurys”), kurie finale užėmė penktą vietą.

Grupės čempionais tapo Latvijos atstovai Denisas Gudovskis ir Megija Dana Morite, antrą vietą užėmė Dmitryjus Kulebakinas ir Maria Černykh iš Rusijos, o bronzos medalius laimėjo italai Vincenzo Chianese ir Francesca Pia Palmieri. Finale taip pat šoko poros iš Japonijos ir Estijos.

Čempionate varžėsi 30 porų iš skirtingų pasaulio šalių.

Lietuvos sportinių šokių federacijos informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode