Parama dėkojame




Ministrė A. Bilotaitė: pareigūnų darbo sąlygos nuosekliai gerėja

nuosekliaiVidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė dalyvavo simbolinėje kapsulės įkasimo ceremonijoje, kurios metu pažymėjo Vilniaus 5-oj policijos komisariato ir Lietuvos kelių policijos administracijos pastato Sietyno gatvėje statybų pradžią.

„Bendromis pastangomis geriname mūsų pareigūnų darbo aplinką. Vis daugiau jų dirba tinkamomis, šiuolaikiškomis sąlygomis ir gali visą dėmesį skirti tiesioginiam darbui. Siekiame, kad pareigūnai eitų į darbą su džiaugsmu ir stipria motyvacija. Nes tik motyvuoti pareigūnai gali geriausiai vykdyti užduotis ir užtikrinti mūsų visų saugumą“, – teigia ministrė A. Bilotaitė.

Ministrė pabrėžė, jog teisingas atlygis, geros darbo sąlygos ir šiuolaikiškos darbo priemonės pareigūnams yra Vidaus reikalų ministerijos ir jos asmeninis prioritetas.

Šių metų valstybės biudžete Policijos departamentui papildomai skirti 37 mln. eurų, iš jų – 20 mln. statutinių pareigūnų darbo užmokesčiui nuosekliai didinti. Dar 5,5 mln. – pareigūnų aprūpinimui būtiniausiomis priemonėmis, o 7,3 mln. eurų – pareigybėms komplektuoti.

Naujasis policijos pastatas atitiks aukščiausius kokybės ir energijos taupymo standartus. Statybas planuojama baigti 2023-iųjų trečiąjį ketvirtį.

Praeitų metų gruodžio mėnesį beveik 350 Kauno apskrities policijos pareigūnų ir darbuotojų iš 10 skirtingų struktūrinių padalinių įsikūrė naujai įrengtose patalpose Radvilėnų plente.

VRM nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode