Parama dėkojame




Greitoji medicinos pagalba Mažeikių rajone teikiama įprasta tvarka

greitt45Mažeikių greitosios medicinos pagalbos centrui tapus naujosios nacionalinės Greitosios medicinos pagalbos (GMP) tarnybos Šiaulių padalinio teritoriniu skyriumi, gyventojams greitoji medicinos pagalba ir toliau teikiama taip pat kaip ir iki šiol. Skyriui vadovauja tas pat vadovas, išliko tos pačios brigados, jų skaičius nepakito, toliau dirba tie patys žmonės. 

Įgyvendinus greitosios pagalbos pertvarką, atskirai veikusios 48 GMP stotys, tarp jų – ir Mažeikių greitosios medicinos pagalbos centras, sujungtos į vieną tarnybą su būstine Kaune. Tarnyba turi keturis regioninius padalinius: Vilniuje, Klaipėdoje, Panevėžyje ir Šiauliuose, kurie koordinuoja greitosios medicinos pagalbos stočių veiklą visoje šalyje. Mažeikių greitosios medicinos pagalbos centras tapo teritoriniu skyriumi ir priklauso Šiaulių padaliniui. Skyriui vadovauja ta pati vadovė Joana Vološčikienė. 

Nauja Greitosios medicinos pagalbos tarnyba veikia kaip atskiras juridinis vienetas prie Sveikatos apsaugos ministerijos.

Budas.lt nuotr.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode